Healing Touch

Healing Touch 


Jouw Unieke Zelf wordt gevormd door jouw lichaam, emoties en gedachten.
Al deze lagen hebben hun eigen energetische trilling en zijn met elkaar verbonden.

Blokkades en ruis kunnen ontstaan in de verschillende lagen en klachten geven. Je raakt uit balans. Jouw zelfhelend vermogen wordt ondermijnd. Op lichamelijk, emotioneel en geestelijk vlak kan dit leiden tot aanhoudende klachten.

Healing Touch Velsen

Wat is Healing Touch?

Bij een Healing Touch behandeling lig je gekleed op de behandel tafel en wordt er niet tot weinig gesproken. Healing Touch werkt door lichte aanraking op of boven het fysieke lichaam.

Healing Touch is een energetische therapie vorm. Ik raak je fysieke , emotionele en mentale lichaam licht aan en dat geeft een diep gevoel van welzijn, harmonie, rust en ontspanning.

Healing Touch activeert het zelfhelend vermogen van de mens.

Healing Touch omvat ruim 40 technieken die ik weet toe te passen bij jouw klachten en levens vragen. Hierbij werk ik ook intuïtief.

Healing Touch opent de weg naar heling, naar beter in contact met jezelf komen omdat al jouw energielagen zich weer verbinden. Je voelt je bevrijd van oude pijn en oud trauma en zo ontstaat er ruimte voor groei in bewustwording.

Dit opent de weg naar nieuwe inzichten en hiernaar kunnen handelen. In actie en acceptatie.

Healing Touch is veilig voor alle leeftijden en doelgroepen en werkt aanvullend en in harmonie met de reguliere gezondheidzorg. Het vervangt deze niet.

Healing Touch Plus , nét dat beetje extra !

Bij een Healing Touch Plus behandeling krijgen de voeten en reflexpunten extra aandacht. Ik heb deze behandeling zelf ontwikkeld en ervaringen van cliënten waren zo enthousiast dat ik deze behandeling in mijn aanbod heb opgenomen.