Aanvullende Behandelingen

Aanvullende behandelingen


Behalve voor Healing Touch kun je ook bij mij terecht voor andere behandelingen.

Een combinatie behandeling van verschillende vormen is mogelijk. Jij maakt daarbij de keuze die bij jou past. Natuurlijk help ik je daar graag bij.

Voetreflexmassage

Een massage van drukpunten op de voeten. Het uitgangspunt hierbij is dat al je organen en lichaamsdelen via energiebanen in verbinding staan met de voeten Door hier druk op uit te oefenen, bereik en behandel ik organen en lichaamsdelen waardoor je een betere doorstroming krijgt in geblokkeerde gebieden van je lichaam. Ik ondersteun deze behandeling met aromatherapie.

Voetreflex Plus Massage

Naast een standaard voetreflex behandeling gebruik ik energetische massagetechnieken uit de Healing Touch. Deze combinatie behandeling geeft een diepere ontspanning en wordt intenser ervaren dan een basis voetreflexmassage.

Elke zuivere etherische olie heeft haar eigen specifieke geur, eigenschappen en trilling frequentie. Geur is energie, we zien het niet maar geur kan ervaren worden over een afstand. En deze geur ervaring heeft effect op onze energie lagen.

Aromatherapie is effectief bij spanningen, slapeloosheid of onrust en kan herinneringen losmaken. De geuren spelen direct in op ons onderbewuste en kunnen verstoringen oplossen.

Na een schriftelijke cursus aromatherapie in 2007 heb ik in 2014 de basis cursus Aromatherapie gevolgd bij Chi Nederland.

Bij de voetreflex en voet/ onderbeen massages maak ik gebruik van etherische oliën. Ik stem de keuze van de etherische olie af op wat bij jou past.